воскресенье, 31 января 2016 г.

Блог учителя англійської мови з Варви Никоненко Т.П.

Вчимо слова

Прогресивні матриці Равена

Тест Люшера за кольорами. Пройдіть, не пошкодуєте

Як би мені хотілось з цим не погодитись...Але...

Ксенія Олександрівна, молода вчителька початкових класів, сучасна, щира та творча, з ентузіазмом розпочала свою фахову діяльність з поточного навчального року.
Ще два місяці назад вона публікує на ФБ щирі пости про особливості виховання, поширює світлини з уроків свого 1Г класу, коментує події у фахових спільнотах...
Пройшло півроку і сьогодні вона пише:
"Почему родители ставят школу на первое место? Быть может вы перестанете это делать, когда поймёте, что школа не ставит на первое место ваших детей? У неё на первом месте бумажки и реверансы “верхушке”, на втором - тишина школьного имени и “престижный” статус, не смотря ни на что; “главное - без шумихи” - её девиз. Думаете, дети стоят на третьем? К сожалению, они совсем не там..."

English Grammar

четверг, 28 января 2016 г.

Якщо ви хочете вивчати біологію, чи математику, фізику і далі по списку , то вам СЮДИ. Але це не одна приємність... вивчайте й англійську!

Ще одна цікава подорож до музею авіації.

Відвідайте The Wallace Collection. Це неймовірно!

Вас запрошує Смітсонівський Інститут Національний Музей Національної Історії відвідати експозиції, розташовані в залах музею. Погуляйте музеєм. Дуже цікаво!!!!

Цікавий досвід

вторник, 26 января 2016 г.

words to describe people

How to flip the classroom

Center for teaching. Vanderbilt University

Flipped classroom

четверг, 21 января 2016 г.

8 налаштувань для Microsoft Office

Эксперт Ян Герчинский: Качество образования начинается в отношениях между родителями, учениками и учителями

Про документи про підвищення кваліфікації

Як виховати з дитини раба

вторник, 19 января 2016 г.

В Україні створять перелік освітніх сайтів

В Україні створять перелік освітніх сайтів

Міністерство освіти і науки має намір створити перелік електронних освітніх ресурсів, які можуть використовуватись для дистанційного, індивідуального навчання або самоосвіти. Відповідний наказ підписано міністром освіти Сергієм Квітом.

Зокрема, з метою підвищення доступності освіти, у першому півріччі 2016 року буде проведено аналіз та систематизацію досвіду використання електронних освітніх ресурсів для навчання.
У зв’язку з цим, органам управління освітою обласних та Київської міської держадміністрацій до кінця лютого необхідно надати Інституту модернізації змісту освіти інформацію щодо використання власних відкритих електронних освітніх ресурсів у загальноосвітніх навчальних закладах.
До 1 квітня має бути створено перелік електронних освітніх ресурсів. Також Інститутом модернізації змісту освіти має бути узагальнена інформація щодо результатів використання електронних освітніх ресурсів в українських школах.

среда, 6 января 2016 г.

Послуги Netflix

Ця невелика з виду новина значить доволі багато. Послуги Netflix - провайдера онлайн телевізійного контенту тепер доступні по всьому світу. В тому числі - в Україні. Нагадаю, її послугами користуються 70 мільйонів користувачів по всьому світу, котрі переглядають 125 мільйонів годин серіалів та ТВ-шоу в день.
Тепер будь-хто із будь-якого приєднаного до мережі пристрою зможе дивитись Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace and Frankie, Marco Polo і сотні інших шоу та серіалів. Поступово додаватимуться нові мови перекладу.
Сподіваюсь, що це спричинить до зменшення використання всілякого медійного лайно-контенту та відрижок руцкаго міра в Україні. Принаймні, серед думаючої частини населення.

https://media.netflix.com/en/press-releases/netflix-is-now-available-around-the-world